Ons team

Op de Peppelhoeve willen we dat de kinderen, volwassenen en logees zoveel mogelijk met dezelfde, vertrouwde mensen omgaan. Om die reden werken wij met een klein, vast team met goed opgeleide pedagogische begeleiders..

Onze vaste medewerkers zijn van links naar rechts op de foto: Jacobien Dijkstra: pedagogische medewerkster pubergroep, Els Mulder: pedagogische medewerkster kindergroep zaterdag en volwassenen, Freddie,:vrijwilliger, Ingrid:zorgmanager en pedagogisch medewerkster op alle groepen en tenslotte Jan Plagge: mede manager, intervisie personeel, gezinsbehandelaar (IOG) en trainer van de zoon-vader (moeder-dochter)trainingen.

Zij zijn allen MBO/HBO geschoold (SKJ registratie Jeugd). Het team wordt versterkt door MBO- en HBO-stagiaires van het agrarisch onderwijs en welzijnsopleidingen. Tijdens de logeerweekenden worden de medewerkers geholpen door Simone en Maudi, de dochters van de eigenaren Ingrid en Jan.

Leerbedrijf

Zorgboerderij De Peppelhoeve is een leerwerkbedrijf voor stagiaires vanuit het MBO of HBO. We bieden een opleidingsplek voor studenten van diverse opleidingen, zowel uit het agrarisch onderwijs als de richting maatschappelijke zorg.

MBO studenten van de Zone college krijgen bij ons bovendien de mogelijkheid om hun studie op De Peppelhoeve af te ronden met een diploma.

Wilt u meer weten?

Wij beantwoorden graag uw vragen.